post

Selectie de voblere pentru toti pestii rapitori

Iata cateva voblere, unele dintre ele unice prin fabricatie, dedicate avatului, stiucii, salaului sau bibanilor cu dimensiuni respectabile..

VOBLERE AVAT

Sunt voblere de tip minnow, alungite, foarte subtiri, care opun o minima rezistenta la recuperare. Culorile sunt naturale, cu nuante de albastru sau cafeniu, foarte atragatoare pentru avatii dornici de obleti.

Elementul de inedit in cazul celor pentru avat vine de la constructia cu o singura ancora, ancora de pe burta lipsind, pentru o recuperare foarte rapida – ancora de pe burta opune rezistenta la recuperare. Voblere de dimensiuni medii, dar grele, pentru lanseuri foarte lungi.

Pentru un plus de atractie si pentru a oferi pestelui „elementul tinta” ancora este colorata intr-o culoare stridenta.

VOBLERE DE STIUCA

In gama voblerelor de stiuca va prezentam astazi 3 voblere foliate, cu bile la interior pentru atractie sporita, doua dintre ele scufundatoare, unul suspending. Voblere asteapta sa fie incercate in Delta Dunarii, pe natural.

VOBLER SALAU

Un alt vobler interesant este dedicat salaului sau bibanilor si clenilor capitali, care se hranesc la adancime. Jucat pe verticala are o vibratie iesita din comun, extrem de atragator.

 

post

Un model de succes, reinventat

Reluarea unui model vechi, un vechi program care a generat multe surprize…

Acest model, evident imbunatatit fata de predecesorul lui, pe langa faptul ca se comporta excelent la tractiune, atat pe lac cat si pe ape curgatoare, are si bile, astfel ca produce o vibratie multiplicata din toate punctele de vedere.

Se comporta extraordinar la pescuitul pe verticala, din barca, avand un joc pe verticala si o pozitie orizontala usor spre fata.

Alte calitati ar fi ca evita agataturile foarte bine datorita pozitionarii barbetei si ca are o bataie unica, ce-l si face irezistibil pentru salau, biban, pastrav sau clean.

dady 3.5cm

Model de 3.5 centimetri

Ca particularitate, lasat sa cada singur spre fundul apei, produce vibratie cu „zornaire” pe verticala, iar daca se doreste coborarea mai accentuata a acestuia, cu viteza sporita spre fundul apei, se recupereaza usor si voblerul coboara mult mai repede pana pe substrat.

Un vobler cu comportament multiplu… inegalabil…