Pentru detalii despre produse, sfaturi utile sau comenzi contactati-ma la :

0748239080
dadylures@yahoo.com

4 thoughts on “CONTACT

 1. Va salut!
  Construiesc niste voblere pentru avat de la 5,5 cm in sus, am ajuns la faza de montaj si am o dilema, cum sa le fac sa zornaie. E vorba de frecventa am incercat sa gasesc pe NET ceva informatii care sa-mi confirme ce am constatat in practica. Unii sunt de parere ca nu are nici o importanta daca zornaie, avand acelasi numar de capturi cu un anumit model si culoare de vobler cu rattle si fara. Altii sunt de parere ca numai frecventele joase atrag pestele, altii jura ca la avat trebuie bile mici-frecventa mare(sunet inalt). Personal am avut rezultatele cele mai bune cu voblere din lemn de nuc cu multiple camere cu bile de plumb de 2,5 mm 0,1 gr. Cu plasticele din comert care pacane de le aud de la 10 metri pe mal nu am prins mai nimic, la fel si pe Rapala Tail Dancer care pacane, inca n-are nici o captura la activ. Vad in poze niste ancore galbene, arata interesant. Hand made sau comert? Mai demult am discutat pe tema confectionarii ancorelor din carlige simple si am ajuns sa le fac destul de profi. Folosesc simple Kamasaki si Fudo si sarma de alama 0,6 mm pentru ochet, cositorire.Ultima chichita acum la mine e folierea voblerelor cu imprimate autoadezive. Cred ca maine o sa pun o poza la forum pe prietenipescari.ro Am fost destul de activ, am confectionat mii de voblere unicat.
  Numai bine!
  sTm

 2. Domnule Dragicescu, tot respectul pentru munca dumneavoastr si multumim pentru sfaturile pe care le dati. Eu sunt din Buzau si sunt innebunit dupa clean si cum am timp liber merg la Siriu la baraj.
  Intrebare: ati creat si voblere scufundatoare care sa coboare la adincimi mari?? sa zicem 10 metrii. Daca da, pot sa achizitionez citeva?
  Va multumesc si va doresc multa sanatate.

  • salut, cam tarziu dar iti raspund acum. Voblere sa coboare mult fac, dar exista o problema. Daca vrei sa se scufunde f mult, atunci trebuie sa pescuiesti la trena. Este o modalitate ca, folosind niste voblere cu constructie mai speciala sa poti ajunge la adancimi f mari. O alta solutie este sa iti fac niste voblere tot mai speciale, cu greutate mai mare. Acest lucru te dezavantajeaza pescuind de pe mal, deoarece o daca ce voblerul va lua adancimea dorita va trebuii ssa-l ridici deoarece se apropie malul. O alta posibilitate de a avea un vobler la adancimea dorita, este o constructie speciala care se foloseste prinsa de barca. Este vorba de un dirijor de vobler, care e legat de barca si care se coboara la adancimea dorita. Acesta are un dispozitiv prin care trece firul tau si astfel va conduce voblerul la adancimea dorita. Alte sisteme s-ar putea sa mai existe dar nu le stiu eu. O zi buna. Daca ma mai contactezi cauta sa ma gasesti pe facebook. Alexandru Draghicescu- Dady.

 3. Buna ziua,
  Intamplator, pe un forum de pescuit la feeder am gasit numele dvs. in prepararea unei nade de rau homemade.
  Am cautat pe net si am ajuns pe acest site.
  Am rugamintea, daca nu este secret, sa-mi spuneti si mie componenta si cantitatile folosite la acesta nada a dvs.
  Multumesc anticipat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *