dady
image-3

Numele meu este DRAGHICESCU ALEXANDRU, nascut la Rm. Valcea la data de 26 ianuarie 1953, mama italianca nascuta la randul ei BONINSEGNA, tatal roman DRAGHICESCU deosebit de pasionat de pescuitul sportiv.
Din copilarie am fost intr-o permanenta competitie cu tatal meu, ulterior o mare parte din cunostintele dobandite, obtinute in liceu, cat si in facultate le-am implementat in tehnica cea mai avansata a pescuitului sportiv.
La varsta de 14 ani am participat la prima competitie de pescuit stationar si am reusit un loc prim, ceea ce m-a consacrat pentru foarte multi ani cu iererhizare in lotul superior de pescuit sportiv al Romaniei. Dupa mai bine de 30 de ani de competitii prin care m-am specializat in toate stilurile de pescuit sportiv, in perfectionarea ustensilelor si in mod deosebit studiul nadelor am perseverat din ce in ce mai mult asupra pescuitului rapitorilor in general clean, pastrav, biban, salau.
Dintre toate artificialele cele mai indragite au fost si vor ramane voblerele. Nu mi-au placut cele ce se gaseau in comert, la toate, indiferent de maretia firmei producatoare, le-am gasit cate un cusur, motiv pentru care m-am apucat incet-incet sa le produc singur. Ulterior prietenii mei, la fel ca si mine le preferau, de altfel le prefera si in prezent.

Prin perseverenta si selectie am ajuns sa produc ceea ce se vede si in acest site si normal nu m-am oprit si nu ma voi opri. Ce poate sa imi ofere o mai mare satisfactie decat aceea de a sti ca am obtinut ceva ce este apreciat la superlativ de tot mai multi impatimiti ai pescuitului. Modele noi, paleta coloristica noua, miscari mai ciudate vor continua sa apara deoarece pasiunea nu are margini, imaginatia si posibilitatile actuale sunt fara limite. Studiul mecanic al fortelor statice de echilibru, precum comportamentul hidraulic al voblerului se poate face cu ajutorul calculatorului, variantele functii parametrii fiind practic nelimitate.

One thought on “Despre Dady

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *