plute
image-20

Rezultat al unei vaste experiente competitionale, plutele Dady se situeaza in varful piramidei tehnologice mondiale, alaturi de celelalte produse Dady care au caracteristici profesionale si calitative similare.
Lasand deoparte banalitatea plutelor cunoscute si prezentate pana in prezent trebuie sa na indreptam atentia in mod deosebit asupra plutelor Dady.
Flotabilitatea extrem de mare, dizainul, finisajul si coloritul impecabil ofera o noutate totala chiar si pentru cei mai exigenti concurenti, aceasta fiind intre 1,5 si 2 ori mai mare fata de ceea ce ati cunoscut pana in prezent. Destinate pescuitului de inalta finete plutele Dady ofera toata gama de la de la cele mai mici plute (0.1 g) cele mai lente si pana la cele mai rapide.
Semnalizarea trasaturii pestelui de la cea mai fina pana la cea mai ferma trasatura fiind sesizata cu maxima promtitudine.
Echipate cu derive ( chile ) din fibra de sticla , fibra carbon, otel carbon, antene neflotabile, semiflotabile sau flotabile, vopsite in culori mat fluo-reflectorizant, cu corpul protejat de straturi succesive de grund de inalta rezistenta , plutele Dady ofera pe langa rezistenta, fiabilitate si fidelitate un dizain si un colorit deosebit de atragator.
Gama plutelor Dady incepe de la plute fixe pana la plute culisante, de la plutele simple pana la plute lestate destinate tuturor stilurilor de pescuit sportiv. Ca o noutate veti putea gasi si plute cu antene multiple interschimbabile de culori diferite astfel vizibilitatea lor este asigurata la orice modificare a luminozitatii pe parcursul aceleiasi zilei.
Se poate executa orice model in diverse culori si in orice combinatii, unele dintre ele fiind prezentate in paginile site-ului.
NU UITA!!!!
ACESTE PLUTE NU SE FABRICA, ELE SE REALIZEAZA MANUAL !

One thought on “PLUTE DADY

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *