voblerdady
image-18

Voblerele Dady sunt realizate manual din lemn de balsa de inalta calitate sau plastic, sunt vopsite manual, toate reperele sunt executate manual, armaturile metalice confectionate din otel inoxidabil, barbetele din plastic incasabil. Ancorele confectionate din carlige Mustad. Grundurile , vopselele, lacurile de protectie sunt din cea mai buna calitate, multe dintre ele fiind produse in baza unor retete proprii.

Voblere de o calitate unica, calitate Dady, rezultat al perfectionarii continue a tuturor parametrilor constructivi si studierea acestora de-a lungul anilor.
Diversele tipuri de oscilatii, de la oscilatii produse la tractiune foarte mica pentru voblere utilizate in ape statatoare, la oscilatii de inalta frecventa in „X” pentru voblere utilizate in curenti puternici, evolutia voblerului in toate straturile apei si paleta coloristica deosebit de complexa confera o gama completa de voblere pentru toate gusturile rapitorilor si pescarilor sportivi.
In gama voblerelor veti putea vedea voblere zornaitoare de la doar 2 cm, pana la voblere plutitoare cu scufundare maxima de 20-30 cm, deosebit de utile in pescuitul deasupra zonelor cu obstacole care in cele mai multe cazuri gazduiesc o multime de specii rapitoare.
Gama produselor incepe de la 1 cm, realizandu-se orice forma, dimensiune sau culoare dorita.

In continua evolutie Dady va prezenta si in viitor noile modele propuse precum si caracteristicile lor. Vizitatorii acestui site vor putea contribui in mod direct la aparitia unor noi tipuri de voblere care in final le va purta numele.

3 thoughts on “VOBLERE DADY

  1. Sunt pasionat de pescuitului in general , cel mai mult pescuiesc la rapitor , si pot spune ca sunt mandru sa am in trusa mea voblere de o astfel de calitate , pur si simplu sunt irezistibile si astept urmatoarea serie de noutati si inovatie DADY ……..
    Incercati-le , nu veti regreta !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *