post

Iata o propunere care are aplicatie mai mult in pescuitul de competitie. Am convingerea ca nu sunt multi care cunosc cele ce vor fi expuse. De foarte multe ori, cel putin pescarii de competitie la stationar, dar nu numai, s-au lovit de o problema… echilibrarea perfecta a plutelor. Toti ne facem liniile acasa si echilibram plutele, fiecare cum ne-am invatat. Toti dorim sa avem linia pusa pe plior gata de atac, perfect echilibrata. Multi dintre noi echilibreaza liniile aproximativ, lasand ultima alicuta de echilibrare pentru a fi pusa la fata locului. Este intr-adevar, dupa parerea mea, cea mai buna solutie.

Se poate intampla ca, fie din cauza temperaturii apei, fie din cauza compozitiei fizico-chimice a apei, la momentul cand pescuim, densitatea apei sa fie usor diferita de cea in care am echilibrat anterior pluta. Aceasta posibilitate ne poate pune in situatia cand un montaj deja perfect echilibrat anterior, sa nu mai corespunda in conditiile de pescuit, practice.

Problema nu este cand pluta mai cere plumb, asta o rezolvam foarte simplu, dar daca pluta se scufunda usor? Aici e o problema. Normal, intr-o astfel de situatie, ar trebui sa indepartam o alica de pe linie, una care sa fie cea mai mica. Dar daca, dupa aceasta operatie, pluta va iesi prea mult afara?  De unde o alica atat de mica incat sa poata echilibra la perfect montajul.

Nu spun ca pana la urma nu ii dam de cap, dar asta dureaza si de multe ori, ne indispune si ne vedem obligati sa alegem o alta linie. Personal stiu bine ca tot timpul ma voi gandi la pluta pe care o alesesem la inceput… acea alegere ma facea sa am garantia ca totul functioneaza perfect numai in acea conjunctura, asa ca… ce facem?

preston-grease
image-43

Pentru a solutiona aceasta problema, renumita firma engleza PRESTON vine si ofera pescarilor o solutie intr-o cutiuta. Este vorba despre o grasime speciala, BRISTLE GREASE. In aceasta grasime inmuiem antena plutei. Se scufunda antena in solutie si obtinem o antena cu flotabilitatea sensibil sporita, capabila sa fie echilibrata perfect. Solutia e foarte buna si foarte aplicata de multi ani si de multi pescari sportivi.

Pana acum nimic deosebit, s-ar putea spune ca fac reclama firmei Preston, sincer nu m-ar deranja, firma merita luata serios in seama. Ei bine de foarte multi ani am gasit un inlocuitor al acestei Bristle Grease. Este vorba despre un produs pe care il folosim si noi, dar in deosebi femeile, o crema sub forma de baton, crema protectoare pentru buze. Este un excelent inlocuitor al produsului Preston. Ca si pret nu are rost sa mai vorbim. Pretul produsului firmei NIVEA nu poate fi comparat cu cel al produsului Preston, Nivea este ieftin si foarte util.

inovatie
image-44

Daca pluta nu are nevoie, nicio problema, daca bate vantul, se poate sa avem noi nevoie de el… face toti banii.
Asa ca, … daca Preston, specifica pe produs Preston Innovations… de ce nu… DADY INNOVATIONS? Fir intins…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *